Robrecht Album 2020 Robrecht Live Ballathum Biografie Discografie Extra tracks The Robertas Schoolvoorstelling Fotogalerie Buitenland Robert Specials

Info P. Robrecht Boekingen Garriau — info@garriau.be — +32 496 26 25 38


Voor actuele info & concerten, zie Facebook:

Robrecht Live ! ROBRECHT Live

Tussen 1991 en 2002 werkte Philippe Robrecht onder zijn eigen naam aan zijn vooral autobiografisch solo-project. Hoewel er altijd fanatiek als groep werd gedacht en gewerkt, werd de groepsnaam ROBRECHT pas in 2002 een feit met het gelijknamige album.
Nu is het tijd om even achterom te kijken naar een soms turbulente periode in het leven van de zanger en zijn groep. Zij voelden de honger om iets te gaan doen met het ruime repertoire verdeeld over zes albums.

ROBRECHT LIVE, opgenomen bij Sint Baafs tijdens de Gentse feesten op een memorabele zomeravond in juli 2005, is een mooie dwarsdoorsnede van jaren timmeren aan de weg in Vlaanderen en Nederland.

Niets in de zakken, niets in de mouwen ... maar een getrouwe weergave van het concert. 18 songs, neergezet door vier muzikale vrienden die op z'n minst gezegd mekaar goed aanvoelen en aanvullen.

Luister en geniet !

Dwarsligger - Dagboek - Storm - Eva - Anne Marie - In m'n dromen - Emma - Als ik thuiskom - Niemand - De tijd - Begin van het einde - Magie - Onder de sterren en de maan - Hoor m'n lied - Vurige tongen - Bas bij REM - Neem me mee - Feest

ROBRECHT is:
Drums : Nico Manssens
Electrische gitaar, 2e stem : Peter Buytaert
Klavieren: Pino Guarraci
Zang, Fenderbas : Philippe Robrecht

Guitar Album release: 14 oktober 2005

Klik hier voor de persvoorstelling op 14 oktober 2005! Live Robrecht

Robrecht Live

Robrecht, live !
  Creations bvba
© 1997-2021 - Creations bvba - All rights reserved
Version 2.2 - Laatste update: 13 januari 2021.